18 Şubat 2012 Cumartesi

Haftanın Yenileri

Bengü - Kalbi Olan Ağlıyor Video Klip

Söz - Müzik: Sinan Akçıl  Yönetmen: Salih Singin

Bengü "Dört Dörtlük" isimli son albümünün en güçlü slowlarından "Kalbi Olan Ağlıyor"a üçüncü video klibini çekti. Önceki klip şarkıları "Aşkım" ve "Saat 03:00" ile hatırı sayılır liste başarıları yakalayan Bengü'nün bu şarkısı da listelerde hızla tırmanacak gibi görünüyor.


Pinhani - Bana Hediye Video Klip

Söz - Müzik: Sinan Kaynakçı

Pinhâni, yeni albümü "Başka Şeyler" in ilk klibini, albümün açılış şarkısı "Bana Hediye" ye çekti. Dünyanın sınırlara bölünmüş olmasını konu alan şarkı için, grup üyeleri Türkiye'nin dört bir yanına dağıldı ve sınır kapılarına dayandı. Ankara'dan başlayıp Suriye, Gürcistan ve Yunanistan sınırlarına yapılan yolculuklarda, grup üyeleri beş günde toplam 10,000 km'nin üzerinde yol kat etti. 30'dan fazla şehirde yapılan çekimlerde Pinhâni dört ayrı ekip olarak çekimleri tamamladı. Albümün tamamını ücretsiz dinlemek istiyorsanız tıklayın.


 Yusuf Güney - İki Romantik Deli

Söz: Yusuf Güney & Hakkı Yalçın Müzik: Yusuf Güney

Yusuf Güney'in üç yeni şarkı ve remixlerden oluşan yeni maxi single çalışması "Kader Rüzgarı"nın çıkış şarkısı Yalın'ın "Meleklerin Sözü Var"a benzerliğiyle dikkat çeken "İki Romantik Serseri" oldu. Albümün tamamını ücrersiz dinlememek isterseniz tıklayın.


Selim Gülgören - Uyanma Uyu

Söz - Müzik: Selim Gülgören

"Cennet" şarkısıyla dikkatleri çeken Selim Gülgören'in yeni maxi single'ı "Aşkın Tarifi"nde yer alan "Uyanma Uyu" isimli duygusal şarkısı karşınızda... Albümün tamamını ücretsiz dinlemek isterseniz tıklayın


Yeliz - En İyileriyle Yeliz
Türk popunun önemli isimlerinden Yeliz eski plak kayıtlarının toplandığı "En İyileriyle Yeliz" albümüyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümü ücretsiz dinlemek isterseniz tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder